• Høsten er i gang på Lillestrømbibliotekene
 • Program for september

  Høsten er i gang på Lillestrømbibliotekene

  Program for september

  Programmet for alle bibliotekene for september er lansert, og det finner man her på hjemmesiden, i papirformat på bibliotekene og på Facebook-sidene til hvert enkelt bibliotek. Alle arrangementene er gratis og de aller fleste krever ikke påmelding. Dersom man må booke billett, står det oppgitt på arrangementet.

  Variasjon er et stikkord for høstens program. Det blir ny forskning på trappene på Lillestrøm bibliotek med UiO, foredrag med Erika Fatland på Skedsmokorset, 50-årsjubileumsforestilling med Albert Åberg på Lillestrøm og selvfølgelig isfest for sommerlesere på Sørumsand og Strømmen og mye, mye mer.

  Vi går også i gang med våre faste arrangementer som sjakklubb, ungdomstirsdag, ungdomstorsdag, språkkafé, fortellerkveld og så videre. Du kan lese mer om dette, og også melde deg frivillig på hjemmesidene våre.

  Samarbeide med biblioteket? Biblioteket er ditt! Vi vil gjerne samarbeide med akkurat deg! Har du noe du har lyst til å arrangere med oss? Vi har scenen, og du har innholdet, og vi hjelper til med markedsføring i våre kanaler. Send oss en mail på bibliotek@lillestrom.kommune, så finner på noe sammen.

  Vi ses på biblioteket!

  Høsten er i gang på Lillestrømbibliotekene tilbys av