• Kari
 • Besøksbibliotekar Kari foto: Siri Ann Gabrielsen

  Hils på Lillestrømbibliotekene | Kari

  Besøksbibliotekar Kari foto: Siri Ann Gabrielsen

  Hils på Lillestrømbibliotekene! Hver uke reiser vår besøksbibliotekar, Kari, rundt i kommunen og leverer og henter bøker, lydbøker og filmer hos våre hjemmelånere. Selv om de selvfølgelig setter pris på tilgang til bibliotekets samling, mistenker vi at de setter enda mer pris på besøk av vår blide kollega. La oss bli litt bedre kjent med Kari!

  Hva jobber du med på biblioteket?

  Mitt hovedfelt er å jobbe med såkalt oppsøkende tjeneste, og ukentlig reise rundt som besøksbibliotekar i hele kommunen. Slik får innbyggerne bruke bibliotekets tilbud selv om man ikke kan komme seg til biblioteket selv. Mange har stort behov for litteratur og kultur selv om beina og helsa svikter, vettu. I tillegg er det en mellommenneskelighet i disse besøkene og samtalene som blir meget verdsatt.

   

  Hvis noen skrev en biografi om deg, hva ville den hete?

  Ja, kanskje noe sånt som Fra countrygirl til kontorpult? Jeg har jo blitt nødt til å temmes litt når jeg skulle jobbe i det offentlige, haha. Jeg tok bibliotekutdanningen i godt voksen alder, så jeg har hatt en del "yrkesskader" fra et arbeidsliv som selvstendig næringsdrivende på bøgda.

   

  Hvilket boktips ville du gitt til 12-år gamle deg?

  Samme som jeg har gitt til mine egne barn, Tolkien!

   

  Hva er drømmearrangementet ditt på biblioteket?

  En kveld med Stian Carstensen, en norsk musiker og multiinstrumentalist, i tillegg har han ofte med mange musikalske gjester fra landene i øst. Han vil dekke mange internasjonale kulturuttrykk, og samtidig ha en sterk personlig historie å fortelle. Alt med virtuositet, humor og musikalske kvaliteter.

  Hils på Lillestrømbibliotekene | Kari tilbys av