• Meråpent i Lillestrøm
 • Meråpent i Lillestrøm

  Meråpent i Lillestrøm!

  Meråpent i Lillestrøm

  Endelig blir Lillestrøm bibliotek meråpent! Fra onsdag 1. november kan du som er over 18 år låse deg inn i biblioteket når det er ubetjent for eksempel kl. 06.00 på morgenen. Lånekortet fungerer da som et nøkkelkort til bibliotekets lokaler.

  Hvordan får jeg meråpent? 

  Du må oppgradere bibliotekkortet ditt til adgangskort. Kom innom en av Lillestrømbibliotekenes avdelinger i betjent tid med ditt bibliotekkort (enten digitalt eller fysisk) og gyldig legitimasjon (bilde og fødselsnummer). Du må signere en kontrakt og godta vilkårene for meråpent. 

  Har du meråpent på Frogner, Sørumsand eller Strømmen har du automatisk tilgang til Lillestrøm også. 

  Hva kan jeg gjøre i biblioteket når det er meråpent? 

  Meråpent-tilgang er personlig og gjelder bare for deg. I meråpen tid kan du bruke alle de selvbetjente løsningene. Du kan: låne, levere, lese, låne datamaskin og mye mer. For å kopiere og ta utskrifter må du bruke Princh-løsningen og betale på nett.

  Hvis du trenger hjelp, veiledning eller ønsker å betale med kontanter må du komme i betjent tid. Husk å alltid ha med deg lånekortet når du benytter deg av meråpent slik at du kan vise det ved kontroll.

  Kan jeg ta med andre? 

  Nei, meråpent-tilgang er personlig og gjelder bare for deg. Dette er for å sikre din egen og andres sikkerhet. Det eneste unntaket er dine egne barn under 18 år. Foreldre må alltid være til stede. Det er ikke tillat å la barn være igjen alene i biblioteket i meråpen tid. Hvis det skulle skje inndrar vi tilgangen til meråpent. 

  Meråpent i Lillestrøm

  Mandag - lørdag: kl. 06.00 - 12.00

  Meråpent i Lillestrøm! tilbys av