Bokbad og konsert med Ketil Bjørnstad | På nett og bibliotek 26.03.23 kl 13.00

Bokbad og konsert med Ketil Bjørnstad | På nett og bibliotek 26.03.23 kl 13.00

Samtale med Ketil Bjørnstad og bøker og musikk. Arrangementet foregikk på Lillestrøm bibliotek og som digitalt arrangement 26. mars og blir liggende tilgjengelig her i en måned.

Bokbad og konsert med Ketil Bjørnstad | På nett og bibliotek 26.03.23 kl 13.00

Bokbad og konsert med Ketil Bjørnstad. Arrangementet foregikk på Lillestrøm bibliotek og som digitalt arrangement søndag 26. mars kl. 13.00 og blir liggende tilgjengelig her i en måned.

Sendingen er avsluttet, og sendingen er ikke tilgjengelig lengre.

 

OM ARRANGEMENTET

Ketil Bjørnstad har over 50 år bak seg som forfatter og musiker. Både den musikalske og den litterære produksjonen er meget stor og allsidig. De siste årene har Bjørnstad levert det store litterære verket «Verden som var min», der han gjennom 6 bind skuer tilbake på tiårene fra han debuterte til dags dato. Han tar for seg store internasjonale hendelser, men også de nære og private.

Under arrangementet i biblioteket denne dagen blir det både ord og toner.
Elisabeth K. Johansen vil samtale med Bjørnstad om livet som forfatter, mens Henning Mongstad vil dypdykke i den musikalske produksjonen.
Bjørnstad vil også spille høydepunkter fra hvert tiår og som gjestevokalist kommer Stina Stenerud – soulstemmen fra Fetsund.


Arrangementet er en del av Lillestrømbibliotekenes BibliotekTV. Dette er en arrangementsrekke som både foregår fysisk i Lillestrøm biblioteket og strømmes digitalt på denne siden.

Både fysisk og digital deltakelse er gratis, men den fysiske versjonen har et begrenset antall plasser og krever påmelding. Dersom du ønsker å delta på det fysiske arrangementet må du reservere gratis billett her.

Prosjektet er støttet av Helsedirektoratet.

Bokbad og konsert med Ketil Bjørnstad | På nett og bibliotek 26.03.23 kl 13.00 tilbys av