• Trond Viggo Torgersen | Gammal utapå, ung inni
 • Foto: Trond Viggo Torgersen | På nett og bibliotek 22.03.23 kl 11.00

  Trond Viggo Torgersen | Gammal utapå, ung inni | På nett og bibliotek 22.03.23 kl 11.00

  Foto: Trond Viggo Torgersen | På nett og bibliotek 22.03.23 kl 11.00

  Foredrag med Trond Viggo Torgersen. Arrangementet foregikk på Lillestrøm bibliotek og som digitalt arrangement torsdag 22. mars kl. 11.00 og blir liggende tilgjengelig her i en måned.

   

  Arrangementet er avsluttet. Vi har ikke lenger rettigheter til å vise opptaket.

   

  OM ARRANGEMENTET

  Man er ikke nødvendigvis like gammel inn som utenpå. Og det hender man blir overrasket over at det er ting kroppen ikke klarer lengre som tidligere gikk som en selvfølge. Hva skjer med kroppen når man blir eldre? Hvordan kan man holde seg ung innvendig lengst mulig? Hvordan skal man klare å følge med på stadig nye tekniske ting? Eller er det andre ting som er viktigere? Velkommen til et morsomt og underfundig arrangement der du vil få nye vinklinger på det å eldes. 

  I Kroppen for Voksne reflekterer Trond-Viggo Torgersen muntert og inspirerende om sin aldrende kropp og det uunngåelige faktum at han blir eldre. Målet hans er å gjøre helseerfaringer og medisinsk kunnskap enklere å forstå, slik at du kan tenke sjæl og ta gode valg for din egen helse. Med et skråblikk på både egen kropp og samfunnet rundt seg, og med et særegent språk fylt av varme og småfrekke betraktninger, tar han oss med på en reise i nysgjerrighet og kritisk tenkning. Det er jo så mye gull å hente mellom et ærlig spørsmål og et gjennomtenkt svar! Dette er boken for deg som ønsker å møte årene som kommer med undring og et smil om munnen. Trond-Viggo Torgersen er en folkekjær lege, forfatter, programleder, artist og komiker. Han har i flere tiår gitt oss svarene på alt vi lurer på om kroppen vår, både på tv og med boken Kroppen, som tok oss med på en reise i å forstå alt det rare og fine som foregår både på innsiden og utenpå.

   


  Arrangementet er en del av Lillestrømbibliotekenes BibliotekTV. Dette er en arrangementsrekke som både foregår fysisk i Lillestrøm biblioteket og strømmes digitalt på denne siden.

  Både fysisk og digital deltakelse er gratis, men den fysiske versjonen har et begrenset antall plasser og krever påmelding. Dersom du ønsker å delta på det fysiske arrangementet må du reservere gratis billett her.

  Prosjektet er støttet av Helsedirektoratet.

  Trond Viggo Torgersen | Gammal utapå, ung inni | På nett og bibliotek 22.03.23 kl 11.00 tilbys av