• Hagerup og Kristjanson
 • Foto: Forlaget Manifest og Hagerup | På nett og bibliotek 15.03.23 kl 11.00

  Mímír Kristjánson og Hilde Hagerup | Biografier - ord om levd liv | På nett og bibliotek 15.03.23 kl 11.00

  Foto: Forlaget Manifest og Hagerup | På nett og bibliotek 15.03.23 kl 11.00

  Mimir Kristjansson var i 2021 aktuell med biografien om Jon Michelet – mannen alle i Norge har et forhold til. Hilde Hagerup kom i fjor ut med biografien om sin far, Klaus Hagerup. Arrangementet foregikk på Lillestrøm bibliotek og som digitalt arrangement onsdag 15. mars kl. 11.00 og blir liggende tilgjengelig her i en måned.

   

   

  OM ARRANGEMENTET

  Mimir Kristjansson var i 2021 aktuell med biografien om Jon Michelet – mannen alle i Norge har et forhold til. En folkekjær forfatter, men også en kontroversiell journalist og glødende engasjert AKP’er.
  Kristjansson har også skrevet om sin mor i boka «Mamma er trygda»

  Hilde Hagerup kom i fjor ut med biografien om sin far, Klaus Hagerup. Den folkekjære forfatteren, skuespilleren og regissøren døde i 2018 og boka «Like fint å jobbe som å danse» framstår som et kjærlig portrett av en far. Hilde Hagerup har tidligere også skrevet biografier, bla om Anne Karin Elstad.

  Elisabeth K. Johansen vil samtale med Kristjansson og Hagerup og hvordan man skriver en biografi om mennesker vi alle har et forhold til. Er det noen begrensninger og hensyn man bør, eller må ta? Og hvordan forholder man seg til stoffet når den man biograferer står en nær?

  Bli bedre kjent med biografisjangeren, men også med Jon Michelet og Klaus Hagerup – og ikke minst forfatterne på scenen denne dagen.


  Arrangementet er en del av Lillestrømbibliotekenes BibliotekTV. Dette er en arrangementsrekke som både foregår fysisk i Lillestrøm biblioteket og strømmes digitalt på denne siden.

  Både fysisk og digital deltakelse er gratis, men den fysiske versjonen har et begrenset antall plasser og krever påmelding. Dersom du ønsker å delta på det fysiske arrangementet må du reservere gratis billett her

  Prosjektet er støttet av Helsedirektoratet.

  Mímír Kristjánson og Hilde Hagerup | Biografier - ord om levd liv | På nett og bibliotek 15.03.23 kl 11.00 tilbys av