• Katrine Wessel-Aas | Fengslende serieunivers og umettelige lesere
 • Foto: Pitch forlag | På nett og bibliotek 01.03.23 kl 11.00

  Katrine Wessel-Aas | Fengslende serieunivers og umettelige lesere | På nett og bibliotek 01.03.23 kl 11.00

  Foto: Pitch forlag | På nett og bibliotek 01.03.23 kl 11.00

  Samtale med forfatter Katrine Wessel-Aas og Ragnhild Malfang fra Lillestrømbibliotekene. Arrangementet foregikk på Lillestrøm bibliotek og som digitalt arrangement torsdag 1. mars kl 11.00. Opptaket blir liggende tilgjengelig her i en måned.

   

   

  OM ARRANGEMENTET

  Det er mange lesere i Lillestrøm som kjenner familien Winther, og alle deres dramatiske oppturer og nedturer. Seien byr på spenning, kjærlighet, historie og mye familiedrama- så mye at leserne nesten ikke klarer å vente på neste bind. Men hvordan klarer man som forfatter å finne på stadig nye intriger? Hvordan jobber man for å skrive så fort som mulig? Hva skjer hvis man står fast? Og hvor mye av fortellingen man skriver kommer fra egne opplevelser? Dette og mye mer skal forfatter Katrine Wessel-Aas og Ragnhild Malfang snakke om sammen.  

  Serien handler om livet til den velstående overklassefamilien Winther. Handlingen utspiller seg i Trondheim på slutten av 1800-tallet. Med en ny tid i emning, der økonomiske nedgangstider truer, arbeiderklassen vokser frem og kvinners rettigheter styrkes, står gamle tradisjoner og formuer for fall. Vi følger kvinnene i Winther-familien - både i de luksuriøse stuene og på det travle kjøkkenet - og deres drømmer, lengsler og begjær for livet og fremtiden. Cecilia Winther er den ledende sosietetskvinnen i Trondhjem. Alles øyne er på henne, og de andre fruene følger ivrig med på alt hun gjør og sier. Men bak den glitrende fasaden må Cecilia kjempe for å beholde familielykken. Katrine Wessel-Aas har bakgrunn som journalist og redaktør- og har også tidligere skrevet en historisk serie.  


  Arrangementet er en del av Lillestrømbibliotekenes BibliotekTV. Dette er en arrangementsrekke som både foregår fysisk i Lillestrøm biblioteket og strømmes digitalt på denne siden.

  Både fysisk og digital deltakelse er gratis, men den fysiske versjonen har et begrenset antall plasser og krever påmelding. Dersom du ønsker å delta på det fysiske arrangementet må du reservere gratis billett her.

  Prosjektet er støttet av Helsedirektoratet.

  Katrine Wessel-Aas | Fengslende serieunivers og umettelige lesere | På nett og bibliotek 01.03.23 kl 11.00 tilbys av