• BibloBaby - et barseltreff med kulturelt innhold
 • Nyhet på Lillestrøm bibliotek - BibloBaby!

  Det er aldri for tidlig å begynne å lese for babyen din! Er du hjemme i barselpermisjon, kan BibloBaby være noe for deg.

  BibloBaby er et nytt tilbud ved Lillestrøm bibliotek for babyer og foreldre og er en blanding av lesesirkel for babyer og babysang. Hver tirsdag leser vi en bok sammen med babyen vår, vi synger noen sanger, kanskje danser litt og leker med babyen ved bruk av rim og regler.

  Det vil i etterkant av opplegget være mulig å oppholde seg i barneavdelingen og vi oppfordrer gjerne til å ta med en liten matpakke for en hyggelig sosial stund der.

  BibloBaby vil i hovedsak bli holdt av barne- og ungdomsbibliotekaren vår Heidi som i tillegg til å være bibliotekar også er utdannet dramapedagog.

  Vi starter opp dette tilbudet 16. januar og det vil bli holdt ukentlig hver tirsdag kl. 12.15-12.45. For babyer fra 3 mnd. til 1 år.

  For at det skal bli en hyggelig stund hvor babyene kommer i fokus er det derfor kun plass til 10 stykker pr. arrangement. Påmeldingslenke finner du på BibloBaby-arrangementene her på Lillestrøm bibliotekene sin nettside eller på Facebook-eventene. Påmeldingen blir åpnet kl. 10 onsdagen før arrangementstart. 

  Vi gleder oss til å se deg og babyen din! 

  Nyhet på Lillestrøm bibliotek - BibloBaby! tilbys av

  Andre tilbud

  Bibliotekar foran bokutstilling

  8. mars er den Internasjonale kvinnedagen og Lillestrøm bibliotek har valgt å markere norsk kvinnehistorie gjennom en rekke arrangement i hele mars.

  Kunnskapsformidler Taran

  Hils på Lillestrømbibliotekene! Taran er det nyeste tilskuddet til Lillestrømbibliotekene. Endelig har vi fått vår egen kunnskapsformidler. Hun skal jobbe med alt fra grunnleggende digitale ferdigheter, studieteknikk til informasjonssøk og kildekritikk.

  De to mest lånte bøkene i 2023

  Enda et leseår er omme og det er like spennende hvert år å se hva som topper utlånslisten på Lillestrømbibliotekene.

  Foto: © Jo Straube / Nobel Prize Outreach

  Våren 2024 Lillestrøm bibliotek en ny arrangementsrekke kalt "Fredskafé", hvor vi tre ganger i halvåret setter fokus på et nytt land, krig eller konflikt.

  Bibliotekar foran bokhylle

  Lillestrøm bibliotek tilbyr nå en lesesirkel der vi leser faglitteratur, ikke skjønnlitteratur.

  Pressreader på nettbrett

  Med PressReader kan du lese aviser og blader fra mer enn 100 land på nettbrett, mobil og fra din egen datamaskin.

  Norske hytter står ubrukt mer enn 300 dager av året, men likevel bygges det stadig nye hytter. Hvordan bør hyttepolitikken være i fremtiden? Hvordan skal vi bedre utnytte hyttene våre? Og trenger vi i det hele tatt flere?