• BibloBaby - et barseltreff med kulturelt innhold
  • Nyhet på Lillestrøm bibliotek - BibloBaby!

BibloBaby er et nytt tilbud ved Lillestrøm bibliotek for babyer og foreldre og er en blanding av lesesirkel for babyer og babysang. Hver tirsdag leser vi en bok sammen med babyen vår, vi synger noen sanger, kanskje danser litt og leker med babyen ved bruk av rim og regler.

Det vil i etterkant av opplegget være mulig å oppholde seg i barneavdelingen og vi oppfordrer gjerne til å ta med en liten matpakke for en hyggelig sosial stund der.

BibloBaby vil i hovedsak bli holdt av barne- og ungdomsbibliotekaren vår Heidi som i tillegg til å være bibliotekar også er utdannet dramapedagog.

Vi starter opp dette tilbudet 16. januar og det vil bli holdt ukentlig hver tirsdag kl. 12.15-12.45. For babyer fra 3 mnd. til 1 år.

For at det skal bli en hyggelig stund hvor babyene kommer i fokus er det derfor kun plass til 10 stykker pr. arrangement. Påmeldingslenke finner du på BibloBaby-arrangementene her på Lillestrøm bibliotekene sin nettside eller på Facebook-eventene. Påmeldingen blir åpnet kl. 10 onsdagen før arrangementstart.

Vi gleder oss til å se deg og babyen din!

Nyhet på Lillestrøm bibliotek - BibloBaby! tilbys av