• Taran
 • Kunnskapsformidler Taran

  Hils på Lillestrømbibliotekene | Taran

  Kunnskapsformidler Taran

  Hils på Lillestrømbibliotekene! Taran er det nyeste tilskuddet til Lillestrømbibliotekene. Endelig har vi fått vår egen kunnskapsformidler. Hun skal jobbe med alt fra grunnleggende digitale ferdigheter, studieteknikk til informasjonssøk og kildekritikk. Ta henne godt imot!

  Hva jobber du med på biblioteket?

  Jeg jobber med kunnskapsformidling og har ansvar for faktaavdelingen/fagbokavdelingen i 3.etasje i Lillestrøm bibliotek. Her planlegger jeg å starte opp med veiledning i oppgaveskriving for studenter og elever i videregående skole.

  Hvis noen skrev en biografi om deg, hva ville den hete?

  Da jeg var liten sa en familievenn at jeg kom til å skrive en selvbiografi med tittelen "Aldri fred å få" fordi foreldrene mine dulla så mye med meg som baby. Så det må nok bli det.

  Hvilket boktips ville du gitt til 12-år gamle deg?

  Darlah - 172 timer på månen av Johan Harstad. En fantastisk bok for ungdom om tre ungdommer fra Stavanger, Tokyo og Paris som blir valgt ut til å være med på en måneferd med NASA som ikke går helt som planlagt. Litt skummel og utrolig spennende!

  Hva er drømmearrangementet ditt på biblioteket?

  En hel kveld med fokus på fagskriving med foredrag fra forfattere og forskere, workshops og mulighet for veiledning.

  Hils på Lillestrømbibliotekene | Taran tilbys av

  Andre tilbud

  Bibliotekar foran bokutstilling

  8. mars er den Internasjonale kvinnedagen og Lillestrøm bibliotek har valgt å markere norsk kvinnehistorie gjennom en rekke arrangement i hele mars.

  De to mest lånte bøkene i 2023

  Enda et leseår er omme og det er like spennende hvert år å se hva som topper utlånslisten på Lillestrømbibliotekene.

  Foto: © Jo Straube / Nobel Prize Outreach

  Våren 2024 Lillestrøm bibliotek en ny arrangementsrekke kalt "Fredskafé", hvor vi tre ganger i halvåret setter fokus på et nytt land, krig eller konflikt.

  Det er aldri for tidlig å begynne å lese for babyen din! Er du hjemme i barselpermisjon, kan BibloBaby være noe for deg.

  Bibliotekar foran bokhylle

  Lillestrøm bibliotek tilbyr nå en lesesirkel der vi leser faglitteratur, ikke skjønnlitteratur.

  Pressreader på nettbrett

  Med PressReader kan du lese aviser og blader fra mer enn 100 land på nettbrett, mobil og fra din egen datamaskin.

  Norske hytter står ubrukt mer enn 300 dager av året, men likevel bygges det stadig nye hytter. Hvordan bør hyttepolitikken være i fremtiden? Hvordan skal vi bedre utnytte hyttene våre? Og trenger vi i det hele tatt flere?