• Taran
  • Kunnskapsformidler Taran

Hils på Lillestrømbibliotekene | Taran

Hils på Lillestrømbibliotekene! Taran er det nyeste tilskuddet til Lillestrømbibliotekene. Endelig har vi fått vår egen kunnskapsformidler. Hun skal jobbe med alt fra grunnleggende digitale ferdigheter, studieteknikk til informasjonssøk og kildekritikk. Ta henne godt imot!

Hva jobber du med på biblioteket?

Jeg jobber med kunnskapsformidling og har ansvar for faktaavdelingen/fagbokavdelingen i 3.etasje i Lillestrøm bibliotek. Her planlegger jeg å starte opp med veiledning i oppgaveskriving for studenter og elever i videregående skole.

Hvis noen skrev en biografi om deg, hva ville den hete?

Da jeg var liten sa en familievenn at jeg kom til å skrive en selvbiografi med tittelen "Aldri fred å få" fordi foreldrene mine dulla så mye med meg som baby. Så det må nok bli det.

Hvilket boktips ville du gitt til 12-år gamle deg?

Darlah - 172 timer på månen av Johan Harstad. En fantastisk bok for ungdom om tre ungdommer fra Stavanger, Tokyo og Paris som blir valgt ut til å være med på en måneferd med NASA som ikke går helt som planlagt. Litt skummel og utrolig spennende!

Hva er drømmearrangementet ditt på biblioteket?

En hel kveld med fokus på fagskriving med foredrag fra forfattere og forskere, workshops og mulighet for veiledning.

Hils på Lillestrømbibliotekene | Taran tilbys av