• Fredskafé
 • Foto: © Jo Straube / Nobel Prize Outreach

  Bli med på Fredskafé og få både middag og aktuell input!

  Foto: © Jo Straube / Nobel Prize Outreach

  Bli med på Fredskafé og få både middag og aktuell input! tilbys av

  Andre tilbud

  600 personer var det plass til inne i teatersalen på Lillestrøm kultursenter. Etter pågangen å bedømme burde vi hatt plass til noen hundre til. Sånn går det når Odin Helgheim og Victor Sotberg kommer på besøk til Lillestrømbibliotekene - attpåtil med en splitter ny bok i Edelmotserien!

  Er du student eller elev på videregående skole og jobber med en oppgave? Lurer du på hva som skal til for å skrive en god fagtekst?

  Strømmen bibliotek

  Lillestrøm bibliotek ble åpnet august 2022 og et nytt bibliotek i Skedsmo senter åpner høsten 2024. Nå står Strømmen for tur!

  2. april ble det kunngjort at Lillestrømbibliotekene, Lillestrøm er nominert til Norsk Bibliotekforening avd. Vikens bibliotekpris.

  Lillestrømbibliotekekene har gleden av å presentere et nytt prosjekt som tar sikte på å øke fødselstall og sørge for stabil tilvekst av lånere. Gjennom midler fra EU er vi et av flere pilotbibliotek som er plukket ut til å ha vår egen sædbank i biblioteket, basert på bidrag fra egne lånere.

  Fra og med 2. april utvider vi åpningstidene på Lillestrøm bibliotek.

  Bibliotekar med to bildebøker

  Påske, tiden for marsipan, krim og selvsagt rumper!

  Påskeegg i gresset

  Vi ønsker alle en riktig god påske med en god krimbok i den ene hånda og en deilig marsipanbit i den andre!

  Bibliotekar foran bokutstilling

  8. mars er den Internasjonale kvinnedagen og Lillestrøm bibliotek har valgt å markere norsk kvinnehistorie gjennom en rekke arrangement i hele mars.

  Kunnskapsformidler Taran

  Hils på Lillestrømbibliotekene! Taran er det nyeste tilskuddet til Lillestrømbibliotekene. Endelig har vi fått vår egen kunnskapsformidler. Hun skal jobbe med alt fra grunnleggende digitale ferdigheter, studieteknikk til informasjonssøk og kildekritikk.

  De to mest lånte bøkene i 2023

  Enda et leseår er omme og det er like spennende hvert år å se hva som topper utlånslisten på Lillestrømbibliotekene.

  Det er aldri for tidlig å begynne å lese for babyen din! Er du hjemme i barselpermisjon, kan BibloBaby være noe for deg.

  Bibliotekar foran bokhylle

  Lillestrøm bibliotek tilbyr nå en lesesirkel der vi leser faglitteratur, ikke skjønnlitteratur.

  Pressreader på nettbrett

  Med PressReader kan du lese aviser og blader fra mer enn 100 land på nettbrett, mobil og fra din egen datamaskin.

  Norske hytter står ubrukt mer enn 300 dager av året, men likevel bygges det stadig nye hytter. Hvordan bør hyttepolitikken være i fremtiden? Hvordan skal vi bedre utnytte hyttene våre? Og trenger vi i det hele tatt flere?